TennisJeMee

Info

New or Forgotten?

Welkom bij TennisJeMee

Hoe vaker je tennist, hoe leuker het wordt. Maar: om te kunnen tennissen heb je een partner en tegenstander nodig. Hoe vind je die? Met TennisJeMee.nl !

TennisJeMee is een programma waarmee elke tennisser op een eenvoudige, intuïtieve manier een oproep kan plaatsen om te singelen of te dubbelen, in elke sterkte en in elke leeftijdsgroep. Andere tennissers kunnen op zo’n oproep reageren en een afspraak is zo gemaakt. Simpel en snel en natuurlijk per e-mail bevestigd.

Elke club kan TennisJeMee op zijn eigen website zetten. Meestal staan op de homepage de oproepen voor vandaag en op een aparte pagina voor 3 of 4 dagen. Natuurlijk helemaal in de styling van de club. Desgewenst zetten we jullie afspraken ook op deze website TennisJeMee.nl.

TennisJeMee werkt op elk apparaat: pc, laptop, smartphone, tablet, ipad en iphone. Zolang je de browser niet sluit, onthoudt TennisJeMee je instellingen. Als je inlogt, gebeurt dat altijd.

Ben je benieuwd? Doe hieronder je eerste oproep bij onze demonstratie club. Vind je het leuk en interessant? Vraag dan jouw club om TennisJeMee vrijblijvend uit te proberen. Dat kan helemaal gratis voor maar liefst 6 weken lang.

Behoud je leden met TennisJeMee

Helaas lijden veel clubs onder een afnemend aantal leden. Gebruik TennisJeMee als één van de middelen om leden vast te houden. Immers, hoe makkelijker de leden afspraken maken, hoe vaker zij tennissen. En naarmate zij vaker spelen, wordt de kans op opzeggen kleiner.

Ervaar het zelf !

Doe een oproep of reageer

Voor deze demonstratie hebben wij leeftijdsgroepen (tenniskids, junioren, enz), speelsoorten (enkel, dubbel, mixed), speelsterktes (1+2, 3+4, enz) en aanvangstijden ingesteld. Deze instellingen zijn per club en zo is het zelfs mogelijk om aparte afsprakenboxen te maken voor junioren en senioren.

Klik HIER om TennisJeMee "native" in smartphones en tablets te bekijken.

Vanaf € 50 tot eind 2016

Kosten en functionaliteit

Voor TennisJeMee geldt een eenmalig aansluittarief en vanaf 2017 (voor niet-PLANMYSPORT klanten) een jaarlijks tarief.

>> Lees verder...

Vraag NU de code voor uw club aan

Klik HIER voor het aanvraagformulier. Je ontvangt binnen één werkdag een e-mail met uitleg over het inbouwen van TennisJeMee op de website van de club en het instellen van de eigen styling, speeltypes, speelsterktes, leeftijdsgroepen en aanvangstijden.

TennisJeMee is een initiatief van PLANMYSPORT

Ons doel is om tennissers makkelijk bij elkaar te brengen. Hoe vaker tennissers spelen, hoe leuker zij het vinden en hoe langer zij onze prachtige sport blijven beoefenen.
Elke tennisclub kan TennisJeMee gebruiken. De club hoeft dus geen klant van PLANMYSPORT te zijn. TennisJeMee is hét online platform voor tennissers om afspraken te maken.

Vragen? Contact?

Mail ons via tennisjemee@planmysport.com. En neem eens een kijkje op www.facebook.com/tennisjemee.